Bengkel penyelarasan key performance indicators, staff ESI index dan high performance staff di bawah pengarah peneraju pendaftar - UiTM, Pejabat Pendaftar (Pejabat Pendaftar, 2020)
ILD Bandar Enstek, 18 hingga 19 Februari 2020 - Bengkel tersebut telah diadakan bagi memperincikan Key Performance Indicators (KPI) di bawah Pengarah Peneraju Pendaftar khususnya berkaitan Staff ESI Index dan High Performance Staff untuk tujuan pelaksanaan di peringkat UiTM. Kolaborasi dan pengembelingan idea di kalangan 48 orang pegawai merupakan mekanisme utama bengkel bagi menjana input secara holistik dan memastikan keberhasilan strategi pelaksanaan.