Program VC@BPD - UiTM, Pejabat Pendaftar (Pejabat Pendaftar, 2020)
Dewan Al Ghazali Bahagian Kemajuan Kerjaya, 3 Februari 2020-Pejabat Pendaftarmerakamkan ucapan pengharagaan dan amat berbesar hati menerima kunjungan hormat daripada YBhg. Prof. Emeritus Datuk Ir. Dr. Mohd Azraai Kassim, Naib Canselor UiTM. Menerusi sesi tersebut, pelbagai maklumat dan input penting telah dikongsikan kepada warga Pejabat Pendaftar dalam memandu pelaksanaan strategik dan operasi jabatan. Platform libat sama (Engagement) sebegini merupakan sesuatu yang dinantikan dan diharapkan oleh warga Pajabat Pendaftar agar sistem penyampaian perkhidmatan seiring dengan matlamat strategik universiti serta memenuhi ekspektasi pihak Pengurusan UITM.