Majlis Apresiasi MPP & SMP 2020/2021 / Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar - UiTMPP, Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar (Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2022)
24 Disember 2021 - Majlis ini diadakan bertujuan bagi menghargai jasa ahli Majlis Perwakilan Pelajar pada sesi 2019/2020 dan 2020/2021. Majlis ini turut menyaksikan serah terima tugas antara Yang DiPertua MPP Sesi 2020/2021 iaitu Saudara Muhammad Irsyad Syahmi Bin Abdul Jamal kepada Yang DiPertua MPP sesi 2021/2022 iaitu Saudara Amerul Farhan Bin Mokhtaruddin. Turut berlangsung sama adalah Majlis Penghargaan kepada Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar Sesi 2019/2020 dan Sesi 2020/2021. Majlis ini amat penting bagi menghargai jasa dan bakti ahli Majlis Perwakilan Pelajar serta mengeratkan silaturrahim antara Pihak Pengurusan Tertinggi Cawangan dan Majlis Perwakilan Pelajar.