Mari belajar nombor dalam Bahasa Mandarin dan Bahasa Arab dan kepentingannya / Ong Woon Chuan, Norshida Hashim and Syahirah Almuddin - Ong, Woon Chuan; Hashim, Norshida; Almuddin, Syahirah (Academy of Language Studies, Universiti Teknologi MARA Negeri Sembilan Branch, Rembau Campus, 2025)
Dalam dunia globalisasi zaman kini, penguasaan pelbagai bahasa telah menjadi salah satu keupayaan yang penting untuk pembangunan peribadi, kemajuan sosial dan perhubungan antarabangsa bagi seseorang pelajar. Bagi bahasa Mandarin dan bahasa Arab, ia adalah dua bahasa yang digunakan secara meluas di seluruh dunia dan mempunyai impak besar terhadap budaya dunia. Jadi mempelajari nombor dalam dua bahasa ini, terutamanya nombor 0 hingga 10, adalah kunci utama untuk membuka pintu pembelajaran kedua-dua bahasa ini.