CSR Global @ Unicare: Jambatan Ilmu ASEAN dengan Sokongan Industri / Nordayana Zulkifli ... [et al.]. - Zulkifli, Nordayana; Mohamad, Masilah; Md Jani, Siti Hajar; Md Jani, Nur Jihan; Ariffin, Suhaidi; Mohd Nor, Nurazira (Academy of Language Studies, Universiti Teknologi MARA Negeri Sembilan Branch, Rembau Campus, 2025)
Di sebuah kota yang kaya dengan budaya dan ilmu, dua institusi pendidikan dari dua negara berjiran bersatu hati untuk membawa ilmu merentasi sempadan. CSR Global @ Unicare bukan sekadar sebuah program akademik, tetapi sebuah jambatan yang menghubungkan minda dan jiwa dalam perkongsian ilmu yang penuh bermakna. Dari 26 hingga 30 Ogos 2024, Malang, Indonesia menjadi saksi kepada kolaborasi luar biasa antara UiTM Cawangan Negeri Sembilan, Universitas Negeri Malang, dan SMA Laboratorium. Dalam suasana penuh semangat, 15 orang pelajar dan 15 pensyarah dari UiTM bersama barisan tenaga pengajar dari Universitas Negeri Malang berganding bahu dalam menyampaikan ilmu kepada 36 pelajar terpilih.