Tuan rumah mesyuarat Bengkel Kompetesi Pegawai Psikologi Universiti Awam Malaysia (MAKUMA), 3 Februari 2023 - Bahagian Hal Ehwal Pelajar, Pusat Kerjaya & Kaunseling (Bahagian Hal Ehwal Pelajar, 2023)
Aktiviti dan program perkhidmatan pengurusan dan pentadbiran adalah menjadi tuan rumah mesyuarat Bengkel Kompetesi Pegawai Psikologi Universiti Awam Malaysia (MAKUMA).