Kenaikan pangkat Pn. Noorizan Abdul Majid, 16 Januari 2023 - Bahagian Hal Ehwal Pelajar, Pusat Kerjaya & Kaunseling (Bahagian Hal Ehwal Pelajar, 2023)
Aktiviti dan program perkhidmatan pengurusan dan pentadbiran adalah kenaikan pangkat Pn. Noorizan Abdul Majid Kerani Tingkatan Tertinggi Gred N26 ke Ketua Kerani Gred N28 dan di tempatkan di Bahagian Kemajuan Kerjaya Pejabat Pendaftar.