Bengkel Continuous Professional Development (CPD) Siri 1: akreditasi lnventori Kesejahteraan Holistik (IKH) di Bilik Seminar Kolej Kediaman Mawar, 20-21 Mac 2023 - Bahagian Hal Ehwal Pelajar, Pusat Kerjaya & Kaunseling (Bahagian Hal Ehwal Pelajar, 2023)
Aktiviti dan program perkhidmatan kaunseling & psikologi staf adalah Bengkel Continuous Professional Development (CPD) Siri 1: Akreditasi lnventori Kesejahteraan Holistik (IKH) di Bilik Seminar Kolej Kediaman Mawar.