Belasungkawa Allahyarham Abdul Manap bin Mat Saboot - UiTM, Pejabat Pendaftar (Pejabat Pendaftar, 2021)
Dukacita dimaklumkan seorang sahabat daripada Bahagian Rekod Pelajar dan Konvokesyen Allahyarham Encik Abdul Manap bin Mat Saboot telah kembali ke Rahmatullah pada 27 Jun 2021 (Ahad) Semoga Allahyarham Encik Abdul Manap bin Mat Saboot ditempatkan bersama-sama mereka yang beriman.