Majlis apresiasi staf Bahagian Governan dan Sekretariat Universiti (BGSU Star Award) - UiTM, Pejabat Pendaftar (Pejabat Pendaftar, 2021)
09 April 2021: Berlangsungnya Majlis Apresiasi Staf Bahagian Goveman dan Sekretariat Universiti (BGSU STAR AWARD) bersempena pencapaian staf BGSU sepanjang tahun 2020. Walaupun dunia dilanda pandemik dan perubahan noma baharu dalam melaksanakan tugas dengan keadaan staf pertu bekerja dari rumah, namun staf BGSU dapat melaksanakan amanah dengan cemerlang dan mampu untuk berubah dengan keadaan yang mendesak. Program dimulai dengan ucapan aluan dari Pendaftar, In Haji Muhamad Nizam Noordin dan ucapan Ketua BGSU, Pn Noriah Mohamed Ali. Setelah itu, majlis diteruskan dengan penganugerahan piala dan hadiah kepada anugerah staf aktif, cemerlang, ceria dan sebagainya yang telah diadili dan dipilih oleh Ketua BGSU sendiri. Kemeriahan majlis diteruskan dengan hadiah kepada staf yang menyambut hari lahir dan aktiviti menjamu selera dan bergambar.