GRADUAN roadshow sempena Karnival Kerjaya di Kolej Kediaman Mawar UiTM Shah Alam, 12 April 2023 - Bahagian Hal Ehwal Pelajar, Pusat Kerjaya & Kaunseling (Bahagian Hal Ehwal Pelajar, 2023)
Aktiviti dan program perkhidmatan pembangunan kerjaya pelajar yang dijalankan adalah GRADUAN Roadshow Sempena Karnival Kerjaya di Kolej Kediaman Mawar UiTM Shah Alam.