Kunjungan ke PERKESO berkaitan penerbitan profession encyclopedia for UiTM undergraduates, 16 Februari 2023 - Bahagian Hal Ehwal Pelajar, Pusat Kerjaya & Kaunseling (Bahagian Hal Ehwal Pelajar, 2023)
Aktiviti dan program perkhidmatan pembangunan kerjaya pelajar yang dijalankan adalah kunjungan ke PERKESO Berkaitan Penerbitan Profession Encylopedia for UiTM Undergraduates.