Kunjungan ke Pusat Pembangunan Karier, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) berkaitan penerbitan profession encylopedia for UiTM undergraduates, 13 Februari 2023 - Bahagian Hal Ehwal Pelajar, Pusat Kerjaya & Kaunseling (Bahagian Hal Ehwal Pelajar, 2023)
Aktiviti dan program perkhidmatan pembangunan kerjaya pelajar yang dijalankan adalah kunjungan ke Pusat Pembangunan Karier, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Berkaitan Penerbitan Profession Encylopedia for UiTM Undergraduates.