Perbincangan penterjemah modul career group consultation - Bahagian Hal Ehwal Pelajar, Pusat Kerjaya & Kaunseling (Bahagian Hal Ehwal Pelajar, 2024)
Perbincangan ini telah diadakan pada 28 Februari 2024 dengan dihadiri 3 orang wakil iaitu Profesor Madya Dr. Norhazlina Hussain dari Akademi Pengajian Bahasa, Pn. Hairul Fazzlinyana Mohd Haris dan Pn. Wan Nurhashima Wan Sahid.