Modul "Pitching" idaman / Zalina Ibrahim, Mohd Yazid Mohd Anas Khan and Zainon Haji Bibi - Ibrahim, Zalina; Mohd Anas Khan, Mohd Yazid; Haji Bibi, Zainon
Modul "Pitching" Idaman dihasilkan bagi membantu pembaca mendalami ilmu 'pitching' dan bagaimana pembaca dapat mengetahui serta memahami apa yang perlu dilakukan apabila ingin membuat 'pitching' idaman kepada penonton dengan lebih efektif. Penulis Utama mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang 'pitching' dan Modul 'Pitching' Idaman ini adalah perkongsian khas penulis berdasarkan pengalaman dalam memenangani pelbagai anugerah peringkat antarabangsa, kebangsaan dan negeri. Modul 'Pitching' Idaman ini turut dibantu oleh penulis-penulis yang turut berpengalaman dalam asas 'pitching'. Adalah diharapkan pembaca dapat mengaplikasikan apa yang ada dalam modul ini dan berjaya dalam 'pitching' masing-masing.