Sukarelawan banjir ke Shah Alam / Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar - Majlis Perwakilan Pelajar, Sekretariat (Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2022)
Pada 26 sehingga 28 Disember 2021, seramai 30 pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang telah melibatkan diri sebagai sukarelawan banjir yang bertempat di Shah Alam. Program ini telah berlangsung selama 3 hari 2 malam. Sukarelawan pelajar tergolong daripada kampus Permatang Pauh dan juga kampus Bertam. Pada hari pertama, Tuan Khairul bersama pegawai pengiring serta MPP telah melawat dan memberi sumbangan mangsa banjir iaitu salah seorang pelajar Pra Pengajian Tinggi di kediamannya bertempat di Puchong, Selangor.