Info MITASA: perjumpaan dengan ahli UiTM Terengganu pada 25 Januari 2009 - UiTM, MITASA (Kesatuan Kakitangan Akademik UiTM (MITASA), 2020)
MITASA telah mengadakan lawatan dan perjumpaan dengan ahli-ahli MITASA di UiTM Terengganu pada 25 Januari 2009. MITASA diwakili oleh Puan Sarimah Ismail dan Puan Norliza Aminudin. Turut serta pada pertemuan tersebut, En. AB. Latif Ishak, En. Mohd Sazli Shahibi, En. Hashim Ahmad@Mohamed dan En. Ab. Wahab Mohamed