Perasmian kampus tetap ITM cawangan Sarawak - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 1990)
UiTM hari ini dalam sejarah (edisi Oktober) 26 Oktober 1990 : Perasmian Kampus Tetap ITM Cawangan Sarawak