Konvokesyen khas di ITM cawangan Sarawak (ITMCS) - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 1990)
UiTM hari ini dalam sejarah (edisi Oktober) 27 Oktober 1990: Konvokesyen Khas di ITM cawangan Sarawak (ITMCS)