Pertama kali ITM adakan acara apresiasi filem - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 1990)
UiTM hari ini dalam sejarah (edisi Februari) 23 Februari 1990 - Pertama Kali ITM Adakan Acara Apresiasi Filem