Majlis pra-pelancaran UiTM Unicorn Scholar Programme (UiTM-USP) - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2021)
UiTM hari ini dalam sejarah (edisi Mac) 18 Mac 2021 - Majlis pelancaran UiTM unicorn scholar programme (UiTM USP)