Majlis penyerahan Hospital Universiti Teknologi MARA (HUiTM) Puncak Alam, Selangor - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2021)
UiTM hari ini dalam sejarah (edisi Mac) 23 Mac 2021 - Majlis penyerahan Hospital Universiti Teknologi MARA (HUiTM) Puncak Alam, Selangor