Y.A.B Perdana Menteri berdialog bersama 241 MPP UiTM Se-Malaysia - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2023)
UiTM hari ini dalam sejarah (edisi April) 17 April 2023 : Y.A.B Perdana Menteri Berdialog Bersama 241 MPP UiTM Se-Malaysia