UiTM jalin hubungan strategik dengan Universiti Ottawa, Kanada - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2022)
UiTM hari ini dalam sejarah (edisi Mei) 25 Mei 2022 : UiTM Jalin Hubungan Strategik Dengan Universiti Ottawa, Kanada