Info MITASA: majlis meraikan bekas Setiausaha Agung MITASA, bil 2/2009 - UiTM, MITASA (Kesatuan Kakitangan Akademik UiTM (MITASA), 2009)
MITASA telah mengambil kesempatan mengadakan majlis berbuka puasa sebagai menghargai dua orang bekas Setiausaha Agung MITASA yang terpaksa melepaskan jawatan di dalam MITASA. Beliau ialah En. Mohd Hanapiah Mohd Yusoff yang telah cuti belajar dan Dr. Mohamed Azam Mohamed Adil yang tepaksa melepaskan jawatan kerana telah mendapat kenaikan pangkat ke DM54.