Minggu Destini Siswa (MDS): Taklimat perpustakaan PTAR cawangan Melaka, kampus Alor Gajah - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
5 Oktober 2022 - Rabu, PTAR UiTM Cawangan Melaka, Kampus Alor Gajah telah mengadakan Taklimat Perpustakaan bagi Minggu Destini Siswa (MOS) PTAR UiTM Cawangan Melaka, Kampus Alor Gajah. Taklimat perpustakaan ini telah dijalankan secara bersemuka di Dewan Taming Sari, UiTM Cawangan Melaka, Kampus A/or Gajah, 10.30 pagi hingga 11.30 pagi. Taklimat ini telah disampaikan oleh Encik Muhammad Firdaus Zakaria, Pembantu Pustakawan Kanan, dibantu oleh Puan Shahida Talip, Pembantu Pustakawan Kanan dan Puan Roslinah Harun, Pembantu Pustakawan Kanan, PTAR UiTM Cawangan Melaka.