Taklimat perpustakaan UiTMCM kampus Bandaraya Melaka sempena Minggu Destini Siswa - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Taklimat di adakan di Auditorium Ibu Zain, Aras 4, UiTM Kampus Bandaraya Melaka, seramai 247 orang pelajar telah mengikuti taklimat ini yang telah di sampaikan oleh Siti Haidah Md Aziz dan Mohd Hilmi Bin Mat Rosli, Pustakawan Kanan dan Pustakawan PTAR UiTM Cawangan Melaka Kampus Bandaraya Melaka.