Program Live@PTAR bicara khas sempena Festival Semarak KLWBC 2020 peringkat kebangsaan:" membaca meningkatkan nilai diri", 22 April 2021 / Noor Azureen Abd Aziz - Abd Aziz, Noor Azureen (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM Shah Alam telah menganjurkan program bual bicara secara langsung yang telah dikendalikan oleh Puan Siti Salwa A. Rahman, Pustakawan Kanan, selaku moderator bersama panel jemputan, Profesor Madya Ts Dr. Mohd Nor Mamat sempena Festival Semarak KLWBC 2020 Peringkat Kebangsaan:" Membaca Meningkatkan Nilai Diri".