Promosi @ PTAR : online databases & MOOCs@PTAR - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Komunikasi Korporat (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Promosi @PTAR pada kali ini menerangkan tentang perkhidmatan online databases & MOOCs@PTAR.