Majlis kesyukuran dan doa selamat sempena peperiksaan akhir / Sekretariat Majlis Perwakilan Pelajar - Majlis Perwakilan Pelajar, Sekretariat (Majlis Perwakilan Pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2022)
6 Januari 2022 - Majlis Kesyukuran dan Doa Selamat yang diserikan dengan kehadiran Rektor UiTM Cawangan Pulau Pinang, Profesor Dr. Salmiah Binti Kasolang ini bertujuan mengeratkan silaturrahim antara pelajar UiTM Cawangan Pulau Pinang Kampus Permatang Pauh dan memupuk semangat kerohanian di dalam diri pelajar. Selain itu, majlis ini diadakan bagi memberi sokongan moral kepada pelajar sempena Penilaian Akhir yang bakal dihadapi. Pada masa yang sama, majlis ini turut memperkenalkan barisan Majlis Perwakilan Pelajar sesi 2021/2022 kepada pihak pengurusan dan pelajar.