Istiadat Konvokesyen Universiti Teknologi MARA Ke-67: 14-25 November 2007 - UiTM, Jabatan Komunikasi Korporat (Jabatan Komunikasi Korporat, UiTM, 2007)
Syabas, tahniah dan bersyukur kerana seramai 15,106 lagi mahasiswa Universiti Teknologi MARA berjaya bergelar graduan pada istiadat Konvokesyen ke- 67. Kejayaan ini adalah merupakan impian dan harapan asas kesemua mahasiswa ketika menjejak kaki ke perkarangan universiti.