Program world#QuranHour peringkat Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) 6 Mei 2021 / Nor Sabariah Mansor - Mansor, Nor Sabariah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Shah Alma telah menganjurkan Program World#QURANHOUR peringkat PTAR yang diadakan secara bersemuka dan atas talian menggunakan platform Google Meet.