Program Khidmat Masyarakat 3.0 UiTM kampus Bandaraya Melaka - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Kampus Bandaraya Melaka dengan jayanya menganjurkan Program Khidmat Masyarakat 3.0 setelah lama terhenti akibat Covid-19. Program ini dilakukan di Sekolah Kebangsaan Pahang Tua, Pekan, Pahang Darul Makmur pada 21 September 2022.