Program khidmat masyarakat (CSR): menanam pokok waqaf dusun ilmu (WADI) - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
13 September 2022- Selasa, PTAR UiTM Cawangan Melaka (PTAR) dengan kerjasama Unit Waqaf, Zakat dan lnfaq (EI-Wazif) UiTM Cawangan Melaka dan Pusat Aktiviti Warga Emas (PAWE) UTC Melaka telah mengadakan Program Khidmat Masyarakat (CSR): Menanam Pokok Waqaf Dusun Ilmu (WADI) bertemakan "Bakti di Dunia dan Saham Akhirat" ini telah dijalankan di tapak Dusun Ilmu (WADI) UiTM Cawangan Melaka Kampus Alor Gajah, bermula 8.00 pagi hingga 1 1 .00 pagi. Program ini telah diketuai oleh Encik Nazri Abu Bakar, Pembantu Pustakawan Tertinggi, UiTM Cawangan Melaka Kampus Alor Gajah. Seramai 80 orang peserta telah terlibat dalam Program Khidmat Masyarakat ini.