Lawatan kerja ketua pustakawan UiTM ke PTAR UiTM cawangan Negeri Sembilan kampus Seremban - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Pada 12 September 2022, Ketua Pustakawan UiTM, YBrs. Encik Jamalludin Haji Sulaiman diiringi oleh Encik Ahmad Amiri bin Mohamad, Ketua Jabatan Arkib Universiti (JAU) telah membuat Lawatan Kerja ke PTAR UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban.