Lawatan kerja ketua pustakawan ke PTAR kampus Rembau - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Pada Selasa, 13 September 2022, Ketua Pustakawan, YBrs. Encik Jamalludin Hj. Sulaiman diiringi oleh Encik Ahmad Amiri Mohamad, Ketua Jabatan Arkib Universiti (JAU) telah mengadakan lawatan kerja rasmi ke Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau. PTAR Kampus Rembau merupakan destinasi ketiga selepas PTAR Kampus Seremban dan PTAR Kampus Kuala Pilah dalam lawatan ke cawangan Negeri Sembilan yang bermula dari lsnin, 12 September 2022.