Taklimat susulan special collection integrated system (SCIS) - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Pada Khamis, 22 September 2022, jam 10.00 pagi bertempat di Pusat IT, Perpustakaan Kejuruteraan Tun Abdul Razak dengan kerjasama Perpustakaan Sains & Teknologi Tun Abdul Razak telah melaksanakan satu taklimat susulan berkaitan Special Collection Integrated System (SCIS).