Program "meets up user friendly @pta 2022" - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2002)
Pada 14 Julai 2022 (Khamis), Perpustakaan Tengku Anis (PTA) UiTMCK Kampus Machang dengan kerjasama pelajar latihan industri telah mengadakan Program "Meets Up User Friendly @PTA 2022" selama 3 jam bermula pada 10:00 pagi sehingga 1:00 petang bertempat di Ruang Legar PTA.