Library Outreach@Fakulti Undang-Undang - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Library Outreach merupakan satu jalinan kerjasama di antara Bahagian Korporat PTAR, PTAR Undang-Undang (PUU) dan Fakulti Undang-Undang (FUU). Program ini merupakan antara platform untuk berkongsi maklumat terkini dan perkhidmatan baharu kepada warga fakulti dengan lebih berkesan.