InfoSci Interns Showcase: suatu permulaan / Nurfaizah Kamarudin and Zainon Bibi - Kamarudin, Nurfaizah; Hj. Bibi, Zainon (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Sarawak, 2024)
"Praktikal telah selesai, apa langkah seterusnya?" Latihan industri yang dilalui oleh pelajar sepanjang 8 minggu telah memberikan impak positif yang besar terhadap diri mereka. Pada jam 8.30 pagi, 18 Mei 2024, bertempat di Blok G, UiTM Sarawak, Kampus Samarahan, telah diadakan "InfoSci Interns Showcase". Program ini bertujuan untuk memperkenalkan para pelajar Pusat Pengajian Sains Maklumat (CDIM110) UiTM Sarawak semester 5 kepada kursus Latihan Industri (IMD310) melalui pembentangan dan penilaian markah oleh pensyarah penilai. Pelajar berpeluang untuk berkongsi pengalaman dan kemahiran yang diperoleh semasa latihan praktikal di agensi luar.