Pengajaran kolaboratif bersama industri: sesi Webinar Organization and Access to Information / Sharin Sulaiman - Sulaiman, Sharin (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Sarawak, 2024)
Pada 28 Jun 2024, UiTM Cawangan Kedah, Kampus Sungai Petani, bersama UiTM Cawangan Sarawak Kampus Samarahan, telah menganjurkan webinar dalam talian untuk kursus IMC151 melalui Google Meet. Encik Abdul Jalil Awang, Penolong Pengarah Kanan dari Pusat Bibliografik Negara, Perpustakaan Negara Malaysia, dijemput sebagai penceramah. Webinar ini bertujuan untuk memperdalam pengetahuan pelajar tentang pengawalan bibliografik kebangsaan dan memberikan gambaran terkini untuk memastikan pelajar lulus tepat pada masanya. Acara ini dibiayai oleh Tabung Pembangunan Pelajar UiTM Cawangan Kedah.