eInfoDiscovery@Library Vol 2/2021: penerbitan berindeks Scopus & WoS UiTMCT 2020 / Asmahani Abdullah - Abdullah, Asmahani (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
eInfoDiscovery@Library Vol 2/2021 kali ini membawakan kepada anda penerbitan berindeks warga akademik UiTM Cawangan Terengganu (UiTMCT) dari sumber Scopus dan Web of Science sepanjang tahun 2020.