Lawatan dari Perpustakaan Tun Rahman Ya'kub (PeTARY), UNIMAS, 26 Mac 2021 / Hapsah Suut - Suut, Hapsah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2021)
Pada 26 Mac 2021, Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Kampus Samarahan 2, telah menerima kunjungan Pustakawan dari Perpustakaan Tun Rahman Ya'kub (PeTARYJ, UNIMAS yang diwakili oleh Puan Norazlina Binti Abdul Rahman dan Encik Zaiden Sanyut.