Kumpulan dari Program Seni Halus, Kolej Pengajian Seni Kreatif, UiTM Cawangan Perak dinobat juara Pertandingan Creative & Innovative Recycle Idea Competition 2023 / Mohd Nafis Saad - Saad, Mohd Nafis (2023)
KUALA KANGSAR, 14 Oktober 2023 – Sekumpulan pasukan dari Program Seni Halus, Kolej Pengajian Seni Kreatif (KPSK), Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Perak telah berjaya menjuarai pertandingan Creative & Innovative Recycle Idea Competition 2023 (PCIRI’23) yang telah diadakan pada 14 Oktober 2023, bertempat di Dewan Jubli Perak, Kuala Kangsar, Perak.