Pertandingan Pinjaman Buku Terbanyak 2023 Oktober - Disember 2023 / Nurmaisari Che Anuar - Che Anuar, Nurmaisari (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Perpustakaan Cendekiawan UiTMCT Kampus Kuala Terengganu telah menganjurkan Pertandingan Pinjaman Buku Terbanyak 2023 bermula Oktober 2023 sehingga Disember 2023. Penyertaan pertandingan ini dibuka kepada warga pelajar dan stat.