Mobile Library@Kolej Kerawang, 19 Disember 2023 / Nurmaisari Che Anuar - Che Anuar, Nurmaisari (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Pada 19 Disember 2023 (Selasa), Program Mobile Library telah dilaksanakan di Kolej Kerawang UiTM Kuala Terengganu. Program yang bermula pada pukul 10.30 pagi sehingga 4.30 petang diadakan untuk menggalakkan warga kampus untuk peminjaman buku-buku yang dibawa dari perpustakaan.