Perpustakaan Tun Dr. Ismail bincang kerjasama anjur program bersama PPD Segamat, 13 Disember 2023 / Muhamad Faizul Azwan Jalil - Jalil, Muhamad Faizul Azwan (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Perpustakaan Tun Dr. Ismail, UiTM Cawangan Johor, Kampus Segamat (PTDI) bakal menjalinkan kerjasama dengan Pejabat Pendidikan Daerah Segamat (PPD) dengan penganjuran program atau wacana bagi memperkasakan hubungan antara perpustakaan pengajian tinggi dan pusat sumber sekolah.