Bil.137/2024 : Memori korporat UiTM pertandingan 5S PTAR penutup kalender 1996 Perpustakaan Tun Abdul Razak / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2024)
Pihak CTQE ITM telah mengisytiharkan tahun 1996 sebagai Tahun Kempen 5S ITM. Tumpuan telah diberikan kepada kempen 5S sebagai langkah awal memasuki Faso kedua Gerakan Kualiti ITM.