Bengkel penulisan oleh PTAR Kampus Tapah tingkat kemahiran menulis pelajar diploma FSG, 22 Disember 2023 / Aizu Hakimi Mohd Adnan - Mohd Adnan, Aizu Hakimi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM Cawangan Perak Kampus Tapah telah berkolaborasi menjayakan sebuah bengkel penulisan "Pengkalan Data Atas Talian (PDAT) dan Mendeley Reference Manager" bersama Fakulti Sains Gunaan (FSG) UiTM Cawangan Perak Kampus Tapah.