Program "Jom Baca Bersama", 14 Disember 2023 / Aizu Hakimi Mohd Adnan - Mohd Adnan, Aizu Hakimi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2023)
Perpustakaan Tun Abdul Razak UiTM Cawangan Perak Kampus Seri Iskandar telah turut bekerjasama dalam menjayakan program "JOM BACA BERSAMA"anjuran Perpustakaan Desa Parit. Seramai 60 orang peserta yang hadir menyertai program tersebut melibatkan daripada empat buah sekolah iaitu SK Parit, SMK Iskandar Syah Parit, SMK Sultan Muhammad Shah dan SK Iskandar Syah Parit serta guru pengiring.